fredag 12. september 2014

Kake med sjokolade glasur

Det er like greit å starte en matblogg med litt sukker, ikke sant?! ;-) Denne kaken er min favoritt! :-) I Brasil gir vi ikke navn på kaker som her i Norge. Vi sier egentlig hva slags deig en kake er laget av. Men... Vi kan kalle den...

Priscilas Kake

Kake med sjokolade glasur


Ingredienser:

2 kopper sukker
3 egg
5 ss smør
2 kopper mel
1 kopp melk
1 ss baker pulver

Sjokolade glasur:

1 søt kondensert melk (eller krem fløte)
8 ss sjokolade
1ss smør

Bruksanvisning:

Skru ovnen til 180 grader og smør en kake panne med smør. Pisk eggehvitene.og sett til side. Pisk sukker, eggeplommer og smør til blandingen er glatt og lysere i fargen. Tilsett mel og melk, og bland igjen. Stopp mikseren og tilsett eggehvitene og bland med en slikkepott sakte. Og til slutt tilsett bakepulver, røre, og hell røren i pannen og stek i 35-40 minutter.

Glassur:

I de siste minuttene av kaken, legg i en gryte kondensert melk, smør og kakao, slå på varmen og rør til en jevn og fyldig krem. Når kremen synker pannen, kan du slå av og hell over kaken.

Når er det bare å kose deg med kake og kaffe! ;-)


Jeg håper at dere liker!

Vi ses snart! ;-)

Priscila




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar